keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Blogin uudelleen henkiin herättäminen 🌟

On aika pyyhkiä pölyt tästä blogista ja yrittää päivittää tätä hieman ahkerammin ☺
Päivitellään hieman laumamme koostumusta, joka viime päivityksestä on jonkin verran muuttunut.

Laumamme vanhin on hiirikissa Kaisla, kesällä 9 vuotta täyttävä arvonsa tunteva ja työnsä hyvin hoitava kissarouva.


Sitten tuleekin Helmi-mummo, 8,5 vuotias kultakimpale ❤ Helmin kanssa käyty nyt muutamat veteraanikehät hienolla menestyksellä.


Toinen hiirikissamme Taisto on noin 7 vuotta. Ilkikurinen, lämmöstä nauttiva kissa viihtyy parhaiten takan lämmössä.


Helmin tytär Ruu täyttää kohta 6 vuotta. Meidän kaverikoira, koira joka ei voi saada rapsutuksia liikaa, omasta mielestään. Ruulla oli pennut 2 vuotta sitten, jonka jälkeen Ruu alkoi juomaan vettä enemmän ja lopulta viime kesänä oli jo niin voimaton, että lisätutkimuksia oli tehtävä. Löydös kilpirauhasenvajaatoiminta löytyi pitkän tutkimisen jälkeen, mutta nyt kun lääkitys on kunnossa, voi Ruu-mammakin hyvin ❤


Ruun tytär Pinki, kohta 2 vuotias murunen, jäi meille kotiin vähän vahingossa. Kaunis kuin karamelli ja muutamia näyttelyitä onnistuneesti käytykin.


Tulen tässä blogissa kertomaan omistakin touhuiluista, eli koirien hieronnassa on 10 juhlavuosi käynnissä, lisäksi opiskelen Perinteistä Kiinalaista Lääketiedettä. Niin mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava maailma ☺Myös koirien eleiden ja kommunikointiin liittyvää koulutusta on tulossa lähitulevaisuudessa minulle.
Lasten jumppia ohjailen vielä kerta viikkoon ja tuttuja koiria olen myös majoittanut hoitolaan viime kesästä lähtien. Mutta tässä lyhykäisyydessään missä mennään, tervetuloa seuraamaan elämäämme täällä blogissa ☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti